Zoom workshop

..Spannend nieuws!, ..vanaf vandaag verzorg ik ook de Zoom-workshop "Knoop je eigen mala'.

Voor iedereen die graag de workshop in het mooie antieke Javaanse huisje zou willen volgen maar waarbij dat niet mogelijk is..

Je woont misschien te ver weg, wellicht in het buitenland, of er is een andere reden waarom het jou niet lukt om naar mij te komen. 

Tijdens de Zoom-workshop werken we één op één aan het knopen van jouw persoonlijke mala. Alle materialen die je nodig hebt stuur ik je van te voren op. Je knoopt met edelstenen naar keuze, met echt zilveren onderdelen (guru-kraal en spacers) ,parelzijde en zelfs een pincet.  In de Zoom-bijeenkomst die ongeveer 3 a 4 uur duurt leg ik jou stap voor stap uit hoe je je mala knoopt tot hij helemaal klaar is. Daarna leg ik je uit hoe het mediteren met een mala precies werkt. Als bonus leg ik je de kalmerende ademtechniek uit waardoor het mediteren beter lukt. Nederlands of Engels gesproken instructie..Best spannend allemaal (ook voor mij), maar ik heb er heel veel zin in.

Voor deze online prive workshop 'Knoop je eigen mala' van 4 uur, inclusief edelstenen, zilveren kralen en andere benodigdheden betaal je €95,00. Heb je belangstelling voor deze workshop, of wil je vrijblijvend meer informatie?, neem dan contact op via de 'Contact-pagina' van deze website.

Op de foto zie je het voorbeeldmodel dat ik knoopte voor deze workshop. Deze mala is geknoopt met 108 kralen gefacetteerd Sodaliet met guru-kraal en spacers van zilver en een kwastje van echt zijde.

Natuurlijk kun je ook voor andere edelstenen kiezen. Denk dan aan: Aventurijn, Amethist, Lapis Lazuli, Rhodoniet, Amazoniet, Afrikaans Turquoise, Agaat (wit of mos-agaat), Rozenkwarts, Tijgeroog, Onyx, Larvikiet. Obsidiaan, Pyriet en Carneool. Wanneer je mee wilt doen stuur ik je van te voren de lijst met edelstenen en hun werking waar je uit kunt kiezen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou je eigen persoonlijke mala te knopen. Ik hoop je binnenkort te zien , ..op Zoom, of gewoon in het mooie antieke Javaanse huisje, tot gauw!

 

  • ..edelstenen

    ..je knoopt je mala met edelstenen naar keuze..

  • ..Zoom-pakket..

    ..dit diy pakket krijg je thuisgestuurd wanneer je deelneemt aan de Zoom-workshop 'Knoop je eigen mala'. Twee strengen edelstenen naar keuze, echt zilveren guru-kraal en spacers, parelzijde en een pincet..